значи от скоро имам алфа 145 1.4 и много и се радвам ама нещо чистачките не ми работят или по точно работят 15 20 минути и спират. някой може ли да ми помогне да каже какъв е проблема или къде може да отида за да ми го отстранят. благодаря предварително за помоща
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с чистачките
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stuart Покажи съобщениезначи от скоро имам алфа 145 1.4 и много и се радвам ама нещо чистачките не ми работят или по точно работят 15 20 минути и спират. някой може ли да ми помогне да каже какъв е проблема или къде може да отида за да ми го отстранят. благодаря предварително за помоща
Под моторчето има една тръба, която отвежда водата. Та тая тръба се беше затлачила със секви гнусотии и водата не можеше да изтича. Виж и при теб да не е това. Лошото е че трябва да свалиш кората пред предното стъкло.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
За да не пускам нова тема, ще питам тук ако искате го местете.
На 1ва и 2ра степен чистачките ми не работят като хората, движат се като на москвич, когато няма вода по стъклото, а стъклото е мокро. На 3та степен си се движат идеално, дори и да е сухо стъклото. Просто на 1 и на 2 когата стигнат вертикално положение спират и се влачат един вид, ако не разбирате за какво става въпрос ще направа някво филмче.
Comment
-
На това му викат "нервни чистачки".Почти всички Алфи го имат този проблем, включително и моята, оправя се като се разглоби моторчето на чистачките и се почисти и ревизира. Замърсяват се едни писти и бла бла. Потърси с търсачката, писано е много, има и снимки дори.
Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
Comment